Логотип БЭСТ-Маркетинг Громадська рада Наши услуги
Установите flash!
 Поиск информации на сайте 
Установите flash!
Погода в Кропивницком

влажность:

давление:

ветер:

Мы в будни ровно с девяти
С часом обеда и до шести
Приятный голос в телефоне
И в Бэсте на рекламном фоне
Расскажет с лаской о бетоне
Аптеках, банях и картоне
О бизнесе, IT услугах
О SEO, ЕЦП, M.E.Doc
Что б 1С осилить смог
Об авто мойках и стоянках
Завод, контора, куча банков
Про СТО и про рекламу
Про фермеров, как красить маму?
Про рестораны, клубы, бары
Где номер взять службы охраны
Как посетить все в мире страны
Про мебель, двери и диваны
Бассейны, спа и стадионы
Как остеклить в доме балконы
Про отопление и трубы
И про компьютерные клубы
Про козырьки, навесы, тенты
Кого назначить в президенты
Про бодибилдинг, спорт, больницы
Где платье вышить мастерицы?
Про парки РЭУ, ЖЭК, базар
Где в городе большой вокзал
И как уехать за границу
И пахнуть чем и чем побриться
Про школы, детские сады
Что нет воды, где нет воды?
Про институты и лицеи
И висцеральный массаж шеи
Про жалюзи и ламбрекены
Где продаются манекены
Про стрижки йорков, корм пурина
И где в продаже есть картина,
Про украшения и часы
Про супермаркет колбасы
Про вентиляцию, отливы
Про все на свете профнастилы
Про сувениры и подарки
Про шарики, банкеты, пьянки
И про ремонтные работы
И про товары для охоты
Про натяжные потолки,
Про штукатурку и носки
На хуторе где родники
Мы подадим вам две руки
Где взять такси, а где страховку
Чем долететь на Балашовку
Нотариус, ветврач, юрист
И где артист - не аферист
И о салонах красоты
Как в волосы в вязать цветы
Прически, стрижки и показы
И про вечерние проказы
Секс-шоп или интим-салон
В такси шансон, весь эталон
И где купить и что купить
Построить и озеленить
И цены лучше в интернете
Искать не нужно их в газете
И это лишь верхушка счастья
Наш каталог, без сладострастия
Все четко, чинно и по делу
Нам ваш успех, все ж ближе к телу
И вот уж лучший БЭСТ – для вас
Готовите ВЫ свой заказ
Идете быстро на Студенческий
С оплатой и статей не политической!
Внесем вас мигом в нашу базу
Вы станете известным СРАЗУ!

На основну

Круглий стіл "Подолання корупції – спільне завдання влади і громадськості".


11 листопада 2013 року відбулoся засідання "круглого столу" на тему: "Подолання корупції – спільне завдання влади і громадськості". Модератором заходу виступив заступник голови-керівник апарату облдержадміністрації Віктор Рєзнік. Участь у засіданні взяли представники правоохоронних органів, уповноважених на боротьбу з корупцією, обласних фіскальних органів, інститутів громадянського суспільства, голови громадських рад при різних органах виконавчої влади, представники друкованих та електронних засобів масової інформації. За підсумками роботи "круглого столу" учасники ухвалили резолюцію.

Подолання корупції – спільне завдання влади і громадськості Подолання корупції – спільне завдання влади і громадськості

РЕЗОЛЮЦІЯ
засідання «за круглим столом» на тему:
«Подолання корупції – спільне завдання влади і громадськості»


Корупція у будь-якому її прояві завжди є чинником, який негативно впливає на розвиток суспільства. Це явище серйозно підриває відчуття легальності та легітимності діяльності державних органів, відтак, почуття суспільної безпеки громадян і довіри до інститутів політичної та державної систем.

Проблема ефективної боротьби з корупцією належить до найбільш гострих і складних завдань, що стоять сьогодні перед українською державою в цілому, перед органами державного управління, інститутами громадянського суспільства, кожним свідомим громадянином країни.

Проблему корупції неможливо подолати виключно зусиллями представників влади, адже є інша частина суспільства, яка покірно дає і бере хабарі і замовчує такі факти. Не секрет, що корупційні злочини мають один з найвищих рівнів латентності. Правоохоронні органи наразі не повною мірою можуть ефективно протидіяти корупції, адже мають справу з одиничними повідомленнями про вчинення корупційних правопорушень на тлі тотальної корупції. Лише активна взаємодія влади і суспільства може забезпечити позитивні результати у справі боротьби з корупцією.

Тож насамперед важливим антикорупційним заходом має стати робота з громадськістю. Необхідно змінювати колективну свідомість із стану заляканості на стан відповідальності за свою державу не лише представників влади, а й усіх членів суспільства. Лише спільна мета — розбудова повноцінної держави з ефективними державними механізмами сприятиме результативній боротьбі з корупцією. І якнайширша поінформованість суспільства про усі аспекти цієї багатоаспектної системної роботи – неодмінні умова та запорука успіху. Тому інститути громадянського суспільства спільно з органами влади повинні роз’яснювати громадянам України різницю між доносами радянської доби і роллю інформаторів у боротьбі з корупцією.

Ми вважаємо за необхідне вишукати можливості для розроблення та впровадження в Україні із залученням різних сторін, передусім представників інститутів громадянського суспільства як обов’язкового елементу у боротьбі з корупцією:

- проведення кампаній щодо формування в суспільстві позиції нетерпимості до корупції та популяризації ідеї боротьби з корупцією за сприяння та активної участі представників різних суспільних секторів у процесі впровадження Конвенції ООН проти корупції та моніторингу за її виконанням;

- вироблення і дотримання дієвих механізмів реалізації Конвенції ООН проти корупції на національному та регіональному рівнях;

- створення постійно діючого майданчика для підвищення кваліфікації у сфері протидії корупції в області, а також організація обміну кращими практиками та застосування сучасних інноваційних методів боротьби з корупцією;

- видання тематичних публікацій з актуальних питань щодо посилення громадської обізнаності у сфері боротьби з корупційними проявами.

З метою продовження роботи з профілактики та по запобіганню корупційних проявів:

- на офіційних веб-сайтах органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування розміщувати максимально повну інформацію про здійснення державних закупівель;

- на офіційних веб-сайтах органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування розміщувати інформацію, яка містить передбачену законодавством докладну інформацію про декларацію про майно, доходи і витрати, зобов’язання фінансового характеру державних службовців, посадових осіб органів місцевого самоврядування, особливо на міському та районному рівні на території області;

- щороку у травні на засіданні громадських рад при місцевих державних адміністраціях заслуховувати за участю перших керівників питання про здійснення громадського контролю за виконанням законодавства у сфері запобігання та протидії корупції, дотримання посадовими особами вимог антикорупційного законодавства в контексті майнових декларацій та врегулювання майнових інтересів.

З метою належного впровадження Конвенції ООН проти корупції слід консолідувати в області зусилля, об’єднавши цілеспрямованих, компетентних і небайдужих фахівців з різних галузей в напрямі боротьби з корупцією та виховання доброчесності в Україні.


На основну

Установите flash!

Мы в соцсетях

 © Best-Marketing. 2010-2024. Кропивницкий. (0522) 27-67-23, (099) 900-30-98, (068) 079-93-40, best-info@ukr.net