Логотип Громадской организации Музыкальный образ Силуэт
Головна
Анонси
Події
Артисти
Фестивалі
Про нас
Контакти

24.02.2015

Фото Силуэт Лисовой Игорь Анатольевич

В 2014 році нами створено нове творче об’єднання – громадська організація «Музичний образ «Силует». Основною метою діяльності нашої громадської організації є збереження і розвиток українського виконавського мистецтва, підвищення його ролі у духовному житті суспільства, у справі відродження і популяризації національних традицій, кращих здобутків вітчизняної і світової культури, виявлення талановитої молоді, проведення роботи по відновленню мистецьких цінностей серед багатонаціонального населення нашої країни та Кіровоградської області зокрема, в професійних колах різноманітних закладів.

Першим заходом нашої організації став театралізований концерт «ДВІ ДУШІ», який відбувся 24 лютого 2015 року в приміщенні та за сприяння Кіровоградського обласного академічного українського музично-драматичного театру імені М.Л.Кропивницького.

Театралізований концерт на дві дії складено з популярних пісень, які стали улюбленими серед багатьох слухачів та вистроєні в одну сюжетну лінію (лірична історія двох закоханих). В концерті взяли участь професійна молодь нашого міста: Сергій Сметана (баян), дует «Гранд Роуз»: Денис Чернецький (саксофон) та Ярослав Озеряник (гітара), балет «INCEPTION», створений на базі театру музичного образу «Силует» Володимиром Корнєєвим та Геннадієм Бароніним, дует «Дві душі» у складі Олександра Білоусова та Заслуженої артистки України Ольги Негребецької.

Безсумнівно, в цей нелегкий період для України та громадян нашої країни, дуже важливо культивувати у суспільство енергію любові, добра, яку несе наш театралізований концерт. Колектив театру музичного образу «Силует» створив для нашого глядача атмосферу затишку, миру, ліричного настрою.

Наша Громадська організація зацікавлена в популяризації і творчому розвитку талановитих артистів та виконавців театру музичного образу «Силует».

Керуючись патріотичними настроями та громадянською свідомістю, частину зібраних коштів було виділено на підтримку Кіровоградських воїнів. Дякуємо за допомогу в зборі коштів благодійний фонд «Берегиня миру» та особисто, Юлію Шкурупій.

Запрошені прийняли участь у громадському та культурно-масовому заході, чим виказали підтримку цьому починанню, а також отримали можливість ознайомити членів колективів своїх підприємств з творчістю театру музичного образу «Силует».


З питань співпраці, спонсорства та замовлень концертних номерів за участю артистів нашого театру, звертайтесь за тел. (0522) 27-1504, (095) 911-95-04, (068) 079-93-40, mo-siluet@ukr.net


З повагою,

Директор ГО «МО «Силует»         Ігор Лісовий


07.03.2015 - Передача "Дивертисмент" Кіровоградської обласної телерадіокомпанії. Театралізований концерт "Дві душі".

04.03.2015 - Передача "Ми йдемо в гості" телерадіокомпанії TTV. Театралізований концерт "Дві душі".