Прапор України
Назад
Додати свою акцію
Підписатися на розсилку
Акція діє з 01.01.2021 до 31.12.2021
Акція з фізичної та психологічної реабілітації і підтримки учасників АТО

Кіровоградська обласна федерація бодібілдінгу та фітнесу продовжує надавати підтримку військовослужбовцям, які беруть участь в антитерористичній операції на території Донецької та Луганської областей. Цього разу укомплектували обладнання для спортивного залу третього полку спеціального призначення. Наші бійці гідні найкращого. Зазначений комплект спорядження допоможе нашим військовім при фізичній підготовці, навчанні та тренуванні. Особлива подяка президенту КОФБФ Яременко Василю Миколайовичу, який знайшов можливість організувувати цю комплектацію.

Кіровоградська обласна федерація бодібілдінгу та фітнесу

Шановні жителі міста Кропивницький!


Нагадуємо, що Кіровоградська обласна федерація бодібілдингу та фітнесу проводить безстрокову благодійну акцію - надання безоплатних послуг з фізичної та психологічної реабілітації і підтримки учасників АТО, дітей воїнів загиблих в АТО, дітей переселенців зі сходу України.


Ми звертаємося до учасників АТО: якщо у Вас депресія, якщо Ви не можете відновити душевну рівновагу після пережитих подій, - не повертайтеся в "сторону алкогольних напоїв", скористайтеся безкоштовною здоровою альтернативою - спортзалом.

Наші зали надають прекрасну можливість фізичної реабілітації інвалідам військових дій. У спортзалі ми зможемо Вас підтримати психологічно, допоможемо зняти стрес і підтримати фізичну форму. У Вас з'явиться мета в житті - фізична досконалість. А люди, у яких є мета, - зазвичай прагнуть її досягти і наші тренери допоможуть Вам у досягненні цієї мети.

Ми звертаємося до дітей, чиї батьки загинули, беручи участь в АТО: приходьте до нас в спортзали, ми чекаємо Вас і з радістю допоможемо і словом і ділом.

Ми звертаємося до дітей сімей переселенців: приходьте до нас в спортзали, ми чекаємо Вас, робіть з нами, робіть як ми, робіть краще за нас!

За консультаціями з питань запису в спортзали можна звертатися в Кіровоградську федерацію бодібілдингу та фітнесу за адресою:
вул. Кропивницького, 139, тел. (050) 457-22-50, 24-74-74.

Детально